SURF’S UP GRONINGEN

Sup Experience is er voor jong en oud. We bieden u de mogelijkheid om de surfsport te leren en (weer) te beleven. U kunt een trip maken met de surfboot of kennis maken met windsurfen, kitesurfen, stand up paddle of golfsurfen. Wij zijn actief in de binnenstad van Groningen en op het Hoornse- en Paterswoldsemeer. We kunnen u in en rondom Groningen ook op locatie van dienst zijn.

We verzorgen groepsactiviteiten op maat voor vrienden en vriendinnen, bedrijven, scholen, studenten en verenigingen. Voor kinderen verzorgen we onder andere surfkidsclub dagen, surfkids zomerkampen en surfkids windsurf dagen.

Voor de echte liefhebbers en fanatiekelingen is er een mogelijkheid om lid te worden van onze surfclub. Het lidmaatschap biedt een hoop extra voordelen. De surfclub is een samenwerking met Kite Mobile. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ook op Schiermonnikoog materiaal te huren of les te krijgen.

Op gezette tijden organiseren we ook sup & fun events. Eén van onze vaste onderdelen is de Friday Night Sup. Op vrijdagavond, als het rustig wordt op het water, een heel ontspannen rondje suppen door de grachten van Groningen en vervolgens een drankje doen op surfboot Teuntje de slak. Een prachtige start voor een heerlijk weekend.

Wanneer u zelf aan de slag wilt met onze materialen, dan is dat ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u kijken bij verhuur.

 

Bent u geïnteresseerd in onze activiteiten of heeft u een vraag, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Jachthaven Zuidwesthoek biedt ruimte voor vaste ligplaatsen op diverse locaties rond het meer. De centrale haven ligt in de zuidwesthoek van het meer, hier vindt u de meeste faciliteiten; o.a. de jachtwerf waar alle reparaties voor u uitgevoerd kunnen worden, toiletgebouw met douches en wasserette, brandstof station, uitpompinstallatie voor bilge- en vuilwater, passantenhaven, scheepswinkel, bootlift, trailerhelling en botenverhuur. De zuidwesthoek kan groepen van 75 personen bedienen met huurboten verdeeld over de verschillende typen boten die we hebben: polyvalken, kleine motorbootjes, een luxere motorboot, een sloep en kano's

Openingstijden: in het hoogseizoen (1 april – 1 oktober) zijn we 7 dagen per week van 8.30 uur tot 17.30 uur geopend; in het laagseizoen (1 oktober – 1 april) zijn we 5 dagen open van 08.30 - 17.00 uur.

Terras aan het water, snackverkoop. Tevens verhuur van roeiboten en kano's.

Het Familiehotel is schitterend gelegen aan het Paterswoldsemeer. Het hotel heeft 65 kamers (waaronder 2 suites) en 13 volledig uitgeruste vergaderzalen. Het hotel beschikt over een stijlvol à la carte restaurant, gezellige brasserie (beide met groot zonneterras) en sfeervolle bar met lounge. Nieuw is de Health Club met binnenzwembad, saunafaciliteiten, zonnebank en fitnessruimte.

De omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor watersport en fiets- en wandeltochten.

Het hotel heeft een eigen parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

In Café Hoornsemeer kunt u gezellig een drankje drinken, een hapje eten (keuken open tot één uur voor sluitingstijd) of een biljartje leggen. Fraai terras (bij mooi weer) met uitzicht op het meer en in de buurt veel skeelerplezier.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 11.00-01.00u; vrijdag 11.00-03.00u; zaterdag 12.00-03.00u; zondag 12.00-01.00u.

Powered by SobiPro

Zoeken