De BuitenSociëteit is gelegen aan de zuidzijde van het Paterswoldsemeer. Van hieruit genieten onze gasten van het panoramische en idyllische uitzicht over het meer met aan de horizon de "skyline" van de Stad. In onze prachtige bovenzaal kunt u terecht voor feesten en partijen en bovendien functioneert onze zaal als officiele trouwzaal van de gemeente Haren.

Il Lago is gelegen aan het Hoornsemeer. U kunt er genieten van een goede Italiaanse keuken. Vanaf het grote dakterras heeft u een prachtig uitzicht over het water. In de zomermaanden worden Italiaanse ijsspecialiteiten met verse vruchten. diverse smaken milkshakes en sorbets geserveerd en is er een speeltuin voor de kinderen. Van donderdag- tot en met zondagavond speelt de huispianist Italiaanse sfeermuziek en evergreens. Op doordeweekse dagen kunt u het restaurant afhuren voor groepen tot honderdvijftig personen.

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 15.00u. en van 16.30 tot 22.30u. Zaterdag en zondag van 16.30 tot 22.30u. Maandags gesloten.

Kaap Hoorn: culinair recreëren aan het Hoornse Meer

Op een landtong aan het fraaie recreatiegebied Hoornse Meer, ten zuiden van Groningen, prijkt paviljoen Kaap Hoorn. Een uitnodigend onderdeel van de natuur, dat haar armen opent voor mensen die de stad willen ontvluchten voor een culinair uitje of simpelweg een goed moment onder de zon.

Kaap Hoorn is niet alleen een uitstekende locatie voor lunch en diner, maar ook zeer geschikt voor het houden van recepties en vergaderingen. De zalen in het paviljoen bieden alle ruimte voor elke gelegenheid.

Kaap Hoorn maakt optimaal gebruik van de omgeving. De mogelijkheden voor arrangementen en activiteiten waarbij (water)sport gecombineerd kan worden met dineren, vergaderen of feesten zijn talloos.

Openingstijden:
Dagelijks : 11.00 tot 01.00 uur
Lunch : 11.00 tot 14.00 uur
Diner : 17.00 tot 22.30 uur
Bij feesten en/of andere activiteiten sluiten we eventueel later.

Postillion Hotel Haren/Groningen is een vriendelijk en tegelijkertijd functioneel hotel waar u voor diverse doeleinden terecht kunt. Het in 2000 geheel gerenoveerde hotel beschikt over 97 hotelkamers met douche of bad, 8 verschillende zalen en een gezellige hotelbar. Voor een kopje koffie, een lunch of een uitgebreid diner bent u van harte welkom in ons dagelijks geopende café-restaurant. Er is altijd voldoende en gratis parkeerruimte beschikbaar.

Openingstijden: Het hotel is 365 dagen per jaar geopend. Het café-restaurant is dagelijks geopend vanaf 07.00/07.30-22.00u, tot 21.30u is de keuken geopend.

Verhuur en verkoop van rijwielen.

Openingstijden: Maandag 13.30-18.00u; Dinsdag t/m Vrijdag 08.00-18.00; Zaterdag 09.00-17.00

 

Powered by SobiPro

Zoeken