Inloopbijeenkomst kadeversterking Polders het Oosterland en Lappenvoort

Het waterschap Hunze en Aa’s wil de kade rondom de Polders het Oosterland en Lappenvoort versterken. De bestaande kade van de noodberging moet worden versterkt. Het waterschap is bezig met de planvorming en ontwikkelt een ontwerp. Het is de bedoeling om in 2023 te beginnen met de werkzaamheden.

Inloopbijeenkomst

Op maandag 3 oktober is er van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur een inloopbijeenkomst bij De BuitenSociëteit Paterswolde. Het adres is Meerweg 227, 9752 XD Haren. We bespreken de plannen voor de kadeversterking en u kunt de schetsen van het ontwerp bekijken. Er zijn medewerkers aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. Ook heeft u de mogelijkheid te reageren op het ontwerp en de plannen door een reactieformulier in te vullen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van het waterschap Hunze en Aa’s. Kunt u niet komen maar heeft u wel een vraag? Neem dan contact op met beleidsmedewerker planvorming Ingo van Lohuizen van waterschap Hunze en Aa’s: (0598) 69 35 68 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kaart met aanduiding van de kadeversterking, de waterlopen en de bergingsgebieden

mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64