Ondernemers

SupExperience

Contactpersoon: Jeen Wobbes
Telefoon: 06-4464667
Website: http://www.supexperience.nl/

SURF’S UP GRONINGEN

Sup Experience is er voor jong en oud. We bieden u de mogelijkheid om de surfsport te leren en (weer) te beleven. U kunt een trip maken met de surfboot of kennis maken met windsurfen, kitesurfen, stand up paddle of golfsurfen. Wij zijn actief in de binnenstad van Groningen en op het Hoornse- en Paterswoldsemeer. We kunnen u in en rondom Groningen ook op locatie van dienst zijn.

We verzorgen groepsactiviteiten op maat voor vrienden en vriendinnen, bedrijven, scholen, studenten en verenigingen. Voor kinderen verzorgen we onder andere surfkidsclub dagen, surfkids zomerkampen en surfkids windsurf dagen.

Voor de echte liefhebbers en fanatiekelingen is er een mogelijkheid om lid te worden van onze surfclub. Het lidmaatschap biedt een hoop extra voordelen. De surfclub is een samenwerking met Kite Mobile. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ook op Schiermonnikoog materiaal te huren of les te krijgen.

Op gezette tijden organiseren we ook sup & fun events. Eén van onze vaste onderdelen is de Friday Night Sup. Op vrijdagavond, als het rustig wordt op het water, een heel ontspannen rondje suppen door de grachten van Groningen en vervolgens een drankje doen op surfboot Teuntje de slak. Een prachtige start voor een heerlijk weekend.

Wanneer u zelf aan de slag wilt met onze materialen, dan is dat ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u kijken bij verhuur.

Bent u geïnteresseerd in onze activiteiten of heeft u een vraag, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64