Ondernemers

@ The Lake

Contactpersoon: Paul van Put
Telefoon: +31621841546
Website: https://thelake.events/
Image

Terras, natuur, water, varen, drankje, borrelplank, loungen, BBQ’en gezelligheid, zwemmen, suppen, alles in één bij @ The Lake!

Ervaar de beleving van een uitzicht dat met de seconde verandert, terwijl je een lekker drankje drinkt en een uitgebreide borrelplank of het BBQ pakket waar je de hele tocht van kunt genieten. Met mensen die je zelf mag uitkiezen! Geen vervelende buren op het terras.

Een privéterras met kapitein die voor jou een route uitstippelt over het Paterswoldsemeer. Vanaf de vaste op- en afstapplaats een minivakantie van 2 uur @ The Lake. Varen, aanmeren bij de gezellige eilandjes, genieten van de ondergaande zon terwijl @ The Lake voor anker ligt, zeg het maar, het is jouw tijdslot van 2 uur.

Actief met suppen en zwemmen of lekker loungen vanaf onze loungebank of bij de statafels. We kunnen nog zoveel delen, maar kom het zelf ervaren!

@ The Lake leuk als vrijgezellenfeest, uitje met de studenten- of sportvereniging, bedrijfsuitje, om te vergaderen in stijl of voor jouw verjaardag. Wie neem jij mee?

See ya @ The Lake? Dan staan we met het welkomstbubbeltje klaar!

Image

Reserveer jouw varende terras via https://thelake.events/

mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64