Verenigingenoverzicht

Federatie Recreatieverenigingen Paterswoldsemeer

Contactpersoon: P.Nannenberg
 

 06. logo federatie

De Federatie is de overkoepelende Vereniging van de Recreatie-verenigingen en behartigt de belangen van de verblijfs-recreanten welke zijn aangesloten bij deze verenigingen en enkele particuliere recreanten welke zijn aangesloten bij de Federatie.


De Federatie heeft als doel de belangen van haar leden op het gebied van verblijfsrecreatie, watersportbeoefening en recreëren aan, bij en op het Paterswoldsemeer te bevorderen en te stimuleren, zulks in de ruimste zin van het woord.


De Federatie heeft regelmatig overleg met het Dagelijks Bestuur en/of de ambtelijke vertegenwoordigers van het Meerschap Paterswolde en indien gewenst door het volgen van de vergaderingen van het Algemeen Bestuur van het Meerschap Paterswolde.


Door het onderhouden van contacten met vertegenwoordigers van de twee deelnemende Provincies, Gemeenten en het Waterschap probeert de Federatie, indien nodig, het verblijf in de recreatiegebieden up to date te houden en waar nodig te verbeteren.


Voorzitter van de Federatie is: mevrouw Hennie van Beek, Informatie-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aangesloten Recreatieverenigingen: De Fokken - Groninger Motorboten Club - Knolleland - Koelstukken - Mannewiek - Meerwold - Noordwesthoek - De Ruige Hoek - Zandkoppen - Zomers Buiten.

mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64