Handige links

Deelnemende Gemeenten 
Gemeente Groningen Hier vindt u alles over de gemeente Groningen, van kunst en cultuur tot afval en milieu.
Gemeente Tynaarlo De site van de gemeente Tynaarlo
Groninger Websites Alle websites in stad en provincie Groningen op een rij.
Toeristische informatie 
VVV Groningen VVV Groningen
Nieuwe Markt 1 (Forum Groningen)
9712 KN Groningen
Openingstijden Winkels in Groningen
Watersport 
NNWB De Noord Nederlandse Watersport Bond behartigt de watersportbelangen in de noordelijke provincies (Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, NO-polder) van Nederland. Bij de NNWB zijn circa 100 watersportverenigingen en organisaties aangesloten.
KNWV Het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (KNWV), de bond voor de watersporter! Op deze site veel informatie voor windsurfers, zeilers en motorbootvaarders.
VWDTP De Vereniging Watersport "De Twee Provincien" organiseert vele activiteiten op en aan het water. Wedstrijd- en recreatieve watersport, sportiviteit en gezelligheid zijn de sleutelwoorden.
WSCP WaterSkiClub Paterswoldsemeer
GKV GKV De Groninger Kano Vereniging heeft zijn clubgebouw aan het Paterswoldse Meer. De 300 leden van deze vereniging zijn dagelijks, bijna het hele jaar door, actief op het meer.
Fietsen 
Het Fietsplatform Coördinatiepunt voor promotie en belangen-behartiging van het recreatieve fietsen in Nederland. O.a. de ANWB, Fietsersbond, NTFU en RAI/Stichting Fiets! zijn hierin vertegenwoordigd.
De Fietsersbond De Fietsersbond is de grootste belangen-vereniging voor fietsers in Nederland met 33.000 leden. De Fietsersbond komt op voor de belangen van fietsers.
fiets.pagina.nl De startpagina over fietsen
ANWB wegenwacht - Pechhulp Fiets  Onderdeel van de ANWB fietspas. De pechhulp wordt ter plekke uitgevoerd.
Wandelen 
Wandelpad Honderden gratis wandelroutes. De mooiste wandelsites!
wandelvanuit Website over wandelervaringen
Het Weer 
KNMI Het weer: waarnemingen, verwachtingen en waarschuwingen.
Natuur en milieu 
Natuurmonumenten Vereniging Natuurmonumenten beschermt de natuur in Nederland door aankoop en beheer van natuurgebieden.
Staatsbosbeheer Al meer dan honderd jaar beheert Staatsbosbeheer zo'n 232.000 hectare aan natuurgebieden in Nederland. Staatsbos-beheer is daarmee de grootste natuur-beheerder van ons land. Bekijk hun prachtige site.
De Landschappen De Landschappen is het samenwerkings-verband van de twaalf provinciale landschappen. Zij beheren samen meer dan zeshonderd natuurgebieden, met een totale oppervlakte van ruim 90.000 hectare.
mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64